מינויים

ד"ר אלי מיכאלי מונה ליו"ר האיגוד הישראלי לרפואת הפה

ד"ר מיכאלי, מנהל היחידה לרפואת הפה במרכז הרפואי ברזילי, מחליף את ד"ר גלית אלמוזנינו בתפקיד

ד"ר אלי מיכאלי, מנהל היחידה לרפואת הפה, יו"ר איגוד רפואת הפה

ד"ר אלי מיכאלי, מומחה לרפואת הפה ומנהל היחידה לרפואת הפה במרכז הרפואי ברזילי באשקלון, נבחר ליו"ר איגוד רפואת הפה ויחליף את גלית אלמוזנינו.

ד"ר מיכאלי הוא בוגר הפקולטה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה בירושלים ומומחה לרפואת הפה מאותו המוסד. שנים רבות שימש כרופא בכיר וכמדריך במרכז להשתלות שיניים בפקולטה לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה ירושלים.

תחום רפואת הפה הינו תחום מולטידיספלינרי ברפואת שיניים העוסק בטיפול בכאב אורופציאלי, אבחון של סרטן הפה ומחלות אחרות של ריריות הפה, טיפול ביובש פה ומחלות של בלוטות רוק, רדיולוגיה אוראלית וכן בביצוע טיפולי שיניים במתרפאים בעלי רקע רפואי מורכב וביצוע טיפולי שיניים תחת סדציה והרדמה כללית.

ד"ר אלי מיכאלי הוא חבר בפורום המומחים ברפואת שיניים, המאגד בתוכו את כל שבעת איגודי המומחים שתחת ההסתדרות לרפואת שיניים. הפורום פועל על מנת לקדם את המודעות הציבורית למומחיות בתחומי רפואת השיניים השונים, ולקדם את המצוינות במקצוע רפואת השיניים תוך שיתוף פעולה ואמון בין כלל רופאי השיניים, זה לצד זה.

נושאים קשורים:  חדשות,  מינוי,  ד"ר אלי מיכאלי,  ד"ר גלית אלמוזנינו,  איגוד רפואת הפה
תגובות